Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:09:19

Законотворча робота депутатів Чернігівщини від обрання і до сьогодні

29.08.2016   08:06Агенцiя

Верховна Рада України є органом законодавчої влади, яка працює над вирішенням проблемних питань від імені та задля благополуччя усього українського народу.

Депутати Верховної Ради, представники виборців, обрані строком на чотири роки мають забезпечити якісну та безперебійну роботу Верховної Ради.

Протягом усього періоду однією з головних функцій є законотворча робота, внесення законопроектів та постанов, які покликані змінити життя в Україні, та подальше голосування за важливі законопроекти.
   
Від 27 листопада 2014 року і по сьогоднішній день депутати від Чернігівщини внесли 171 законопроект спільно з представниками інших регіонів.
   
Березенко Сергій, якого було обрано по 205 виборчому округу разом з іншими депутатами вніс 22 законопроекти. Що було найбільш важливе для Сергія Березенка, та за що він не голосував можна побачити на ресурсі Rada4you за посиланням http://bit.ly/2blm6Ka.

Атрошенко Владислав, обраний депутатом по 206 виборчому округу виконував обов’язки до 28 січня 2016 року, припинив повноваження в зв'язку з обранням на посаду міського голови міста Чернігова. За час виконання обов’язків депутата встиг внести разом з іншими депутатами 4 законопроекти. Як голосував під час свого депутатства Владислав Атрошенко, які законопроекти максимально підтримував, ця інформація доступна за посиланням http://bit.ly/2bCmDrV.
   
Євлахов Анатолій, депутат від 207 виборчого округу при підтримці представників інших регіонів вніс 52 законопроекти, в трьох з яких був одноосібним ініціатором законопроекту. Послідовність голосувань, та присутність депутата під час прийняття рішень з приводу того чи іншого законопроекту можна побачити за посиланням http://bit.ly/2cdD687 .
   
Давиденко Валерій – представник виборчого округу 208 спільно з іншими депутатами вніс на розгляд Верховної Ради України 23 законопроекти. В яких випадках думка депутата іде в розріз з думкою фракції та який відсоток голосувань стосовно певного закону пропустив депутат, ця інформація доступна за посиланням http://bit.ly/2bS9Y24.
   
Кодола Олександр, який представляє громаду 209 ВО вніс 44 законопроекти, в 2 випадках був одноосібним ініціатором. Позиція депутата щодо прийняття відповідних законів за посиланням http://bit.ly/2btHLP6.
   
Дмитренко Олег, делегований від 210 ВО вніс на розгляд Верховної Ради 26 законопроектів, в 14 випадках був одноосібним ініціатором закону. З ким "дружить депутат" під час голосувань можна подивитись http://bit.ly/2bLdaz2 .
   
Повноваження депутатів ще не закінчились, попереду в них багато роботи, активність депутатів в регіонах та активність у сесійній залі мають бути направлені на вирішення проблемних питань, та досягнення європейського рівня життя. Сайт http://bit.ly/2bl1pRq демонструє за що, та як голосують депутати Верховної Ради, кого вони підтримують, та на які питання найбільше звертають увагу.
Аналізуючи діяльність обранців можна знайти слабкі місця, та визначити над чим дійсно необхідно працювати, та через звернення до депутата зазначити актуальність потреби в опрацюванні та прийнятті тих законів, які справді сприятимуть стабілізації в країні та економічному зростанню регіонів/


Висіканець Наталія, громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини