Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:22:22

Чернігівський прорив імені Рябоконя. "Десна" Чернігів. Підсумки сезону

01.07.2014   07:43Агенцiя

Десна найкраще з усіх друголігових клубів готова була до виступів в новій лізі. Після підвищення у класі чернігівці майже не змінили склад команди, зробивши тільки декілька точкових підсилень.

Десна важче входила в новий для себе дивізіон, ніж Нива і УкрАгроКом. Хоч підопічні Рябоконя і за перші п’ять турів одержали дві перемоги і одну нічию, але різного роду проблеми опустили чернігівську команду на передостаннє місце. І взагалі, чернігівці на старті не вражали – команда показувала не надто яскраву гру, втрачаючи залікові пункти практично в кожному матчі. Завжди команді з північної України чогось не вистачало: то концентрації в захисті, то командної гри, то лідера на полі.

Але після того, як молодий Єгор Картушов взяв на себе функції вожака команди, змінилася і гра колективу з Чернігова. Саме хавбек взяв на себе функції лідера, повівши за собою своїх партнерів і забиваючи практично в кожному поєдинку. Також варто відзначити і активні дії флангів (а це Мачуленко, Бовтрук і Картушов), завдяки яким Десна почала вибиратися із турнірних підвалин.
Чернігівський прорив імені Рябоконя. "Десна" Чернігів. Підсумки сезону

Варто відзначити також оборону Десни. Захист на чолі з Мельником пропустив всього 16 м’ячів в 20 поєдинках.
І Десна почала підніматися в турнірній таблиці. Команда Рябоконя перемагала практично в кожному матчі, додаючи в свою копилку важливі залікові пункти. Стало видно колективну гру, з’явилась впевненість у своїх силах, було менше дитячих помилок через брак досвіду у деяких виконавців. Як підсумок – місце у п’ятірці найкращих першої ліги.
Чернігівський прорив імені Рябоконя. "Десна" Чернігів. Підсумки сезону

В другій частині сезону колектив не знітився – команда показувала стабільну гру, перемагаючи практично в кожному матчі навесні. Як підсумок – 5 місце в таблиці і розмови про УПЛ.

Оптимальний склад Десни в сезоні: Федоренко – Жук, Каваців, В. Мельник, Смалько – Мачуленко, Щедраков, Кондратюк, Чепурненко, Картушов – Козак.
Чернігівський прорив імені Рябоконя. "Десна" Чернігів. Підсумки сезону

Лідер. Єгор Картушов. Саме молодий футболіст середньої лінії став справжнім відкриттям і лідером колективу. У тяжкі для чернігівців моменти вів колектив вперед, забивав майже в кожному матчі, тому і став найкращим гравцем команди в першій половині першості.

Підсилення. Антон Крамар. Рябоконь підписав гравця, з яким раніше працював вже. І підписав саме в проблемну опорну зону, в якій немало матчів провів номінальний центрбек Щедраков.

Надія. Олександр Рябоконь. Саме коуч Десни зумів підняти команду в першу лігу, а вже потім і показати з нею чудовий результат в звітній першості. Саме Рябоконя вважають головною надією колективу, тренера, який підніме команду ще вище в турнірці.


http://sport-xl.org/exclusive/122868-cherngvskiy-proriv-men-ryabokonya-desna-cherngv-pdsumki-sezonu.html

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини