Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:45:23

Державних службовців вчили вирішувати конфлікти

11.07.2019   12:33Агенцiя

Важливою складовою діяльності державного службовця, її невід’ємною частиною, яка впливає на результати роботи та емоційний стан, є спілкування з іншими людьми. Конфлікти, що виникають при цьому, є об’єктивним і неминучим явищем.

Важливою умовою виходу із конфліктної ситуації є вміння кожного учасника володіти своїми емоціями та усвідомлювати значення і суть конфлікту, що може позитивно чи негативно вплинути на продуктивність спільної діяльності та емоційний стан членів колективі.

Для збереження сприятливого соціально-психологічного клімату в апараті Чернігівської облдержадміністрації відбулася зустріч працівників апарату ОДА з кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри соціальної роботи Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Оксаною Михайленко на тему: «Конфлікти: сутність і шляхи їх вирішення».

На зустрічі було розглянуто сутність, значення та роль конфліктних ситуацій у взаємовідносинах в колективі, їх переваги та недоліки; психологічні механізми, методи й техніки виникнення конфліктів, подолання, розв’язання та вирішення; проблеми конфліктології управління та рекомендації щодо профілактики конфліктів і стресів, збереження емоційної рівноваги.

Підсумовуючи, керівник апарату обласної державної адміністрації Ірина Соломаха подякувала психологу та порадила державним службовцям прислухатися до рекомендацій фахівця, інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.