Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:25:33

Пройшла студентська олімпіада з безпеки на дорогах та в побуті

18.05.2018   09:47Агенцiя

Працівники поліції відділу ювенальної превенції ГУНП в Чернігівській області долучились до проведення студентської олімпіади, організованої фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та життєдіяльності.

Метою змагань стало виявлення, відбір та підтримка обдарованої молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, стимулювання їх творчої праці, формування команд для участі у міжуніверситетських олімпіадах.
Цього року захід проходив в місті Чернігові на базі комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

За умовами змагань – команда складалась з п’яти чоловік. Боролись за перемогу представники чотирьох вузів з міст Чернігова, Ніжина, Прилук та Остра.

Студентська олімпіада включала в себе чотири тури. Привітання (презентація ВУЗу), конкурс на кращого знавця правил дорожнього руху України, який включав в себе розв’язування екзаменаційних карток теоретичних навичок водіння транспортними засобами та вміння орієнтуватися у складній дорожній обстановці, медицина, домашнє завдання, що включало в себе пропаганду здорового способу життя та надзвичайні ситуації - шляхи їх безболісного подолання.

Запекла боротьба точилась до останньої хвилини. Всі команди на тверду «четвірку» закріпили практичні знання та навички як з правильної поведінки на дорозі, так і в різних надзвичайних ситуаціях.

Компетентне журі, в складі працівників відділу управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, викладачів навчально-методичного центру цивільного захисту та життєдіяльності визначили переможців.

За підсумками конкурсів перемогла команда Чернігівського базового медичного коледжу.

Учасники змагань отримали дипломи від правоохоронців, а призери – світловідбиваючи елементи та масу гарних вражень.


Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини