Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:11:57

Пройшли заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобресурсів до військових оргструктур

10.11.2017   08:52

9 листопада на базі Козелецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося показове інструкторсько-методичне заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

Безпосереднє керівництво заняттям здійснювали начальник мобілізаційного відділу - заступник начальника управління персоналу штабу військ оперативного командування «Північ» полковник Віктор Кузьминський, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко, його заступник полковник Олег Цибульський та заступник військового комісара - начальник мобілізаційного відділу Чернігівського ОВК полковник Юрій Борисов.

Основною метою даного заняття було визначено вироблення єдиного розуміння відповідальними посадовими особами органів державної влади, місцевого самоврядування, військових комісаріатів щодо порядку призначення, складу та організації роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного (міського) військового комісаріату, а також обмін досвідом роботи посадових осіб військових комісаріатів області з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

В проведенні заняття брали участь голови та їх заступники районних державних адміністрацій, завідуючі секторами мобілізаційної та оборонної роботи з питань взаємодії з правоохоронними органами та надзвичайних ситуацій, заступники голів об’єднаних територіальних громад, начальники відділів взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи РДА, військові комісари районних (міських) військових комісаріатів області.

Учасники заняття вивчали організацію роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного (міського) військового комісаріату в ході оповіщення, прийому та поставки мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур Збройних Сил та інших військових формувань України. Було практично відпрацьовано розгортання пунктів збору сільських та селищних рад, відділень прийому техніки, пунктів прийому особового складу під час формування підрозділу територіальної оборони.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.