Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:11:44

Відбулась прес-конференція "Сприяння розвитку ОСББ"

30.11.2016   13:59

29 листопада в залі засідань Ніжинської міської ради на базі Ресурсного Центру розвитку громад м. Ніжина відбулась прес-конференція на тему «Сприяння розвитку ОСББ, як прогресивної форми управління багатоквартирним будинком в рамках спільного проекту ЕС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду».

На який було визначено основне завдання - «Організація інформаційної кампанії щодо сприяння ОСББ як прогресивної форми управління багатоквартирних будинків», - про що наголосив у своїй доповіді міський координатор проекту, перший заступник міського голови Григорій Олійник. 

Також він зазначив, що ОСББ – одна з прогресивних форм управління багатоквартирними будинками .

Обласний координатор проекту Ніна Подколзіна доповіла про основні напрямки компоненту з розвитку міст Проекту ЕС/ПРООН місцевий розвиток громади.

В ході прес-конференції голови ОСББ «Едем», «Наш дім», «Синяківське», «Медик» доповідали про вагання і сумніви перших кроків співпраці з ЕС/ПРООН та успіхи і досягнення наприкінці шляху виконання проектів тепломодернізації та енергозбереження осель ОСББ.

По завершенню заходу, був проведений круглий стіл на тему «Щодо стану впровадження мікропроектів і планів на 2017 р. в м. Ніжин в рамках Проекту ЕС/ПРООН розвиток орієнтований на громаду», на якому відбулося звітування голів ОСББ перед обласним координатором про стан виконання робіт та рівень умов співфінансування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини