Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:35:57

Березенко: протягом найближчого місяця у Чернігові з’являться нові міні-футбольні поля

29.05.2015   15:43Агенцiя

У Чернігівських школах №19, №27 та №29 побудують нові сучасні міні-футбольні стадіони найкращого європейського зразка.

Про це повідомив Сергій Березенко, голова Ради регіонального розвитку Чернігівщини, який відвідав згадані навчальні заклади та привітав учнів і вчителів зі святом останнього дзвоника.

- Я хотів би відзначити спортивні успіхи наших шкіл та побажати учням і в майбутньому реалізовувати себе в спорті.

Від імені Федерації футболу України та Ради регіонального розвитку Чернігівщини Сергій Березенко вручив усім школам нашого міста набори спортивних м’ячів. Окрім цього голова ради підготував учням ще один подарунок:

- Але де ж грати вам цими м’ячами? Думаючи про це, разом з ФФУ ми прийняли рішення протягом найближчого місяця побудувати сучасні міні-футбольні поля європейського зразку зі штучним покриттям, де можна буде проводити змагання як міського, так і обласного, і, я думаю, державного рівня. Ми це робимо для того, щоб кожен учень, кожна дитина мікрорайону могла грати, вигравати і приносити славу рідній школі, рідному місту, - розповів школярам Сергій Березенко.

Також, Сергій Березенко привітав чернігівських учнів та вчителів із закінченням навчального року. Посадовець подякував вчителям за їхню не легку працю та звернувся до випускників:

– Сьогодні радісний день! У першу чергу для випускників, які йдуть на іншу сходинку свого життя – здобувати вищу освіту. Треба пам’ятати, що освіта – це не тільки інструмент вашого самовдосконалення. Сьогодні освіта – це ваш особистий внесок в розвиток держави, її економічного потенціалу. Освічені молоді українці зможуть побудувати нову державу.

Голова ради регіонального розвитку акцентував увагу присутніх на тому, що боротися з ворогом в обличчі країни-агресора можна, лише маючи сильну націю та свідоме молоде покоління.  Він також висловив переконання, що сьогоднішні школярі не будуть знати всіх жахіть війни і ми будемо жити в мирі та злагоді. Сергій Березенко привітав усіх присутніх від імені президента України Петра Порошенка:

- Дозвольте побажати вам успіхів, натхнення, здоров’я та наполегливої праці. Пам’ятайте, що талант – це лише 5 відсотків успіху, решта – важка, кропітка, щоденна праця.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини