Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:45:34

У Чернігові на конференції "Сила єдності" зберуться громадські активісти з усієї України

17.06.2014   15:39Агенцiя

23-24 червня Центр гуманістичних технологій "АХАЛАР" (м.Чернігів) проведе конференцію "Сила єдності", на якій представники громадських організацій з усіх регіонів України поділяться своїм рецептом успіху в контексті реалізації ними суспільно-корисних ініціатив та мобілізації місцевих громад.

Захід збере представників громадських організацій з багатьох регіонів України: Сумської, Вінницької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Київської, Чернігівської, Херсонської та інших областей, а також співробітників мас-медіа.

Спеціальний гість - Оле Мелдгард, директор з міжнародних зв'язків у Школі Кофоед (Копенгаген), який поділиться з українцями "Принципами школи Кофоед з точки зору змін конкретної людини як основного інструменту розвитку громади".

Формат конференції передбачає вільні дискусії, майстер-класи, презентації успішних проектів.

Громадська організація "Центр гуманістичних технологій "АХАЛАР" заснована у 1994 році. Мета діяльності - сприяння становленню гармонійного, стійкого і демократичного суспільства в Україні через вирішення актуальних проблем силами місцевої громади.

За майже 20 років своєї діяльності Центр реалізував безліч проектів за такими напрямками, як: розвиток громад, навчання лідерів, представників ЗМІ та НУО; популяризація благодійності та соціально відповідального бізнесу, підтримка громадських ініціатив та молодих талантів, просвіта у сфері охорони навколишнього середовища.

Остання ініціатива Центру - cоціальна Інтернет-платформа Dobrodel.org.ua, яка покликана допомогти активним громадянам реалізувати свою ідею й активізувати пасивно налаштованих представників місцевих громад на суспільно-корисні ініціативи.

Центр "АХАЛАР" тісно співпрацює з громадськими організаціями Польщі та Данії.

АХАЛАР

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.