Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:29:50

Чернігівських школярів запрошують взяти участь в конкурсі "Очима дитини про бюджет країни”

31.01.2014   11:03

Шановні школярі міста Чернігова! Запрошуємо взяти участь в конкурсі та висловити своє бачення та розуміння ролі, значення та місця податків, зборів, платежів у житті держави і суспільства.

З метою виховання культури сумлінного платника податків, зборів, платежів у школярів та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи Міністерство доходів і зборів України започаткувало конкурс дитячої творчості "Очима дитини про бюджет країни”.

У творчих змаганнях можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів від 9 до 15 років. Конкурсанти змагатимуться між собою за такими напрямками дитячої творчості з податкової та митної тематики, як:     
художні твори;  комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація); літературні твори.

Вимоги до оформлення художніх творів: роботи, виконані у довільній живописній формі повинні відповідати загальній тематиці конкурсу; розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2; робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо; на зворотному боці кожної конкурсної роботи або додатка до роботи необхідно зазначити українською мовою (назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім'я та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора; коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі; назву навчального закладу, контактний телефон).

Роботи, створені за допомогою комп'ютерної графіки, які надаються на конкурс, можуть бути виконані у довільній формі та мають відповідати загальній тематиці конкурсу. Час демонстрації рухомої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути (за можливості) надруковані на папері формату А4 в одному примірнику та обов'язково подані в електронному вигляді (диск).

На конкурс подаються різножанрові літературні доробки (оповідання, новела, замальовка, казка, фейлетон, реферат, поезія, тощо). Літературні твори повинні бути надруковані на папері формату А4 в одному примірнику, а також обов'язково подані в електронному вигляді (диск, дискета, електронна пошта).

Обов’язково, як до робіт із комп’ютерної графіки так і літературних творів, що подаються для участі в конкурсі, повинна додаватися довідка про автора із зазначенням: його прізвище, повного ім'я та дати народження; місця проживання (повну адресу); короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хобі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.

Перший етап конкурсу вже розпочався.

Шановні школярі міста Чернігова! Запрошуємо взяти участь в конкурсі та висловити своє бачення та розуміння ролі, значення та місця податків, зборів, платежів у житті держави і суспільства. Роботи оформлені належним чином ви можете надати не пізніше 30 березня 2014 року до ДПІ у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області за адресою: вул. Кирпоноса, буд. 28.  Телефон для довідок: 652854.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини