Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:06:20

“День Знань” у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП

06.09.2013   07:28Агенцiя

Знання перемагають невпевненість і страх, а навчитися можна усьому, варто лише захотіти

Мурашко М.І.

Мурашко М.І.

В Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП відбулось урочисте святкування “Дня знань”.

Директор Чернігівського інституту МАУП, кандидат економічних наук, доцент, академік Академії економічних наук України Мурашко М.І. привітав викладачів, студентів з початком нового навчального року і зазначив, що для першокурсників відкривається нова сторінка життя, яка дарує кожному знання, емоції, особистий, творчий та професійний розвиток. Протягом виступу директор звернув увагу на важливість основного завдання Академії – підготовку фахівців високої кваліфікації, активну участь інституту у процесі формування інтелектуального потенціалу країни, вищих потреб особистості, її громадянського й духовного відродження.

В інституті існує почесна традиція: найкращим студентам надається право вручити першокурсникам залікові книжки та “Пам’ятки першокурсника”. У цьому році це право було надано студентам 5 курсу юридичного факультету відмінникам навчання Пузану Роману, Таргонській Христині та Полевіченку Дмитру. Пам’ятка першокурсника допоможе швидко, а головне правильно обрати орієнтири студентського життя. Студент – це не звання і не професія, це стан душі людини. І вірогідно один із найкращих!

Студенти першого курсу присяглися старанно вчитися, працювати над своєю самоосвітою, бути наполегливими у навчанні.
Кожний рік традиційно адміністрація інституту відзначає тих студентів, які на “відмінно” закінчили навчальний рік та брали активну участь у культурному житті Академії. Декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук, доцент Тюленеєв В.Г. вручив грамоти найкращим студентам інституту. Свято “Дня знань” прикрасили пісні про Україну, про добрі мрії, та любов у виконанні випускника Чернігівського інституту МАУП Підгорного Владислава.


Прес -центр ЧІ імені Героїв Крут МАУП

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.