Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 18:38:58

На факультеті менеджменту ЧДІЕУ проведено Тиждень планування кар’єри

21.03.2013   11:23Агенцiя

На факультеті менеджменту Чернігівського державного інституту економіки і управління (декан – к.е.н., доцент Пономаренко С.І.) протягом 11.03.2013 р. -15.03.2013 р. відбувся Тиждень планування кар’єри, до якого було залучено студентів факультету всіх курсів та спеціальностей.

Ірина Каленюк та Сергій Пономаренко

Ірина Каленюк та Сергій Пономаренко


В перший день Тижня планування кар’єри (11.03.2013 р.) студенти мали можливість прослухати лекцію на тему «Підготовка конкурентоздатного фахівця як запорука розвитку національної економіки». Здобуті теоретичні знання студенти мали можливість апробувати під час проведення тренінгів з питань працевлаштування та планування кар’єри, які відбулися другого дня - 12.03.2013 р.

Для практичної орієнтації з питань працевлаштування та планування кар’єри для студентів 13.03.2013 р. було організовано презентацію дистриб’юторської компанії «Савсервіс-Мова», а також лекцію провідних фахівців Агенства з управління попитом «Fresh Studio».

З метою визначення бачення роботодавців щодо потенційних працівників 14.03.2013 р. відбулося проведення круглого столу  на тему «Сучасний фахівець на рику праці», в роботі якого взяли участь керівники та заступники керівників з питань персоналу провідних  підприємств, установ та організацій м. Чернігова, обласного центру зайнятості, Чернігвської міської ради, керівництво інституту та студенти старших курсів. Студенти мали можливість поставити питання роботодавцям, взяти участь у дискусії.

Останній день Тижня планування кар’єри (15.03.2013 р.) було присвячено підведенню підсумків проведених заходів.

За результатами проведення Тижня  планування кар’єри студенти додатково  визначилися щодо подальших кроків за напрямом працевлаштування та кар’єрного росту, а інститут зміцнив дружні та професійні зв’язки з представниками бізнесу та органами місцевого самоврядування.

ЧДІЕУ

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.