Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 05:54:29

Стан та розвиток законодавства у сфері відбудови житла. МОНІТОРИНГОВИЙ ЗВІТ

18.11.2023   19:58Агенцiя

Вашій увазі черговий моніторинговий звіт "Стан та розвиток законодавства у сфері відбудови житла". Підготований протягом жовтня 2023 року в рамках проєкту «Житло для життя: комплексні рішення для внутрішньо переміщених осіб (ВПО)».

Звіт доповнює і розвиває аналіз поточного стану законодавства у сфері відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації, зроблений у попередніх звітах за липень та серпень 2023 року. У цьому звіті наведено перелік основних нормативно-правових актів у сфері відбудови житла, а також перелік основних змін до таких актів, внесених або ініційованих протягом жовтня 2023 року.
 
🖇Станом на липень 2023 року ми виділяємо 18 основних нормативно-правових актів у сфері відбудови житла. До цього переліку слід додати, також, програму «ВідновиДІМ» ДУ «Фонд енергоефективності», яка формально не є нормативно-правовим актом.
 
📍Відповідно до «програмних» документів, є принаймні вісім нормативно-правових процедур (програм, напрямів), за якими може здійснюватися відбудова/відновлення знищеного або пошкодженого житла.
☝️Зокрема звіт містить такі основні розділи:
✔️Стан основних законодавчих ініціатив щодо відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації.
✔️Огляд змін, внесених у жовтні 2023 року до основних нормативно-правових актів у сфері відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації.
✔️Огляд нормативно-правових актів у сфері відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації.
✔️Додаток. Перелік нормативно-правових актів.
📍Деталі — у моніторинговому звіті «Стан та розвиток законодавства у сфері відбудови житла» за посиланням: http://surl.li/neubq.
Нагадаємо ГО "Жіночий формат" є регіональним координатором проєкту створеним КМО ВГО «Громадська мережа ОПОРА» ОПОРА Київ @ЖИТЛО завдяки отриманому гранту від Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні у межах фінансової підтримки British Embassy Kyiv. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини