Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:26:54

У липні платники Чернігівщини поповнили бюджети на понад 1 млрд гривень та сплатили 533 млн грн єдиного внеску

11.08.2021   11:30Агенцiя

У липні 2021 року до бюджетів усіх рівнів платниками Чернігівщини сплачено майже 1,1 млрд грн податків та зборів. У порівнянні з липнем 2020 року надходження збільшились на 21 відсоток.

До державного бюджету спрямовано 450 млн грн (42 відс. від загальної суми коштів), приріст надходжень до минулого року склав 30 відсотків. Зростання надходжень відбулось за рахунок суттєвого перевищення минулорічного факту зі збору податку на додану вартість - на 38 відс., рентної плати за користування надрами, лісовими та водними ресурсами – майже на 49 відс., податку на доходи фізичних осіб та військового збору – на 15 відсотків, - пояснила начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк

До місцевих бюджетів усіх рівнів надійшло понад 610 млн грн податків та зборів, приріст до минулого року склав майже 15 відсотків. Місцеві бюджети у липні найбільше наповнювали: податок на доходи фізичних осіб (63 відс. від загальної суми), майнові податки (сплата за земельні ділянки, нерухомість та транспорт - 18 відс.), єдиний податок на підприємницьку діяльність (14 відс.), акцизний податок (2,4 відс.).

Крім того, страхувальниками сплачено понад 533 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, чим забезпечено приріст надходжень порівняно з минулорічними майже на 22 відс. або на 95,8 млн гривень.

            Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини