Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:44:22

Біля Прилук розібрали старий шляхопровід і влаштовують фундамент під новий

15.01.2021   11:17Агенцiя

Наприкінці жовтня 2020-го цією ділянкою дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка (проєктні км - 138+100 - 140+000) був перекритий проїзд. На шляхопроводі через залізницю стартували роботи з реконструкції.

Стару конструкцію повністю розібрали. Наразі розпочали роботи з влаштування фундаментів під опори майбутньої штучної споруди.

Підрядна організація - ТОВ "ШБУ-77".

Старий шляхопровід прослужив 40 років. Збудований у 1981 році з попередньо напруженого залізобетону. Його довжина - майже 55 метрів.

Нова штучна споруда буде пристосована до сучасного транспортного навантаження. Роботи з реконструкції триватимуть близько 12 місяців. Орієнтовно до жовтня 2021 року.

На час реконструкції організовано об'їзд місця виконання дорожніх робіт по маршруту:
Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин (ділянка Прилуки - Монастирище);
Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічня (ділянка Монастирище - Ічня);
Т-25-24 Борзна - Ічня - Прилуки (ділянка Ічня - Ярова Білещина).

Нагадаємо у 2020 році у Чернігівській області стартували роботи з капітального ремонту дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка та реконструкції чотирьох штучних споруд.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».