Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:38:48

Капітальні інвестиції в Чернігівській області в I півріччі 2019 року. ДОВІДКА

28.08.2019   12:08Агенцiя

У I півріччі 2019 р. на розвиток економіки Чернігівщини використано 3177 млн.грн капітальних інвестицій.

Майже всі вони (98% загального обсягу) вкладені в матеріальні активи.

На придбання, модернізацію та вдосконалення машин, обладнання та інвентаря спрямовано  40% інвестицій, у житлові та нежитлові будівлі – 25%,  транспортні засоби – 19%, інженерні споруди – 8%.
   
Головним джерелом фінансування капітальних інвестицій залишаються власні кошти підприємств і організацій (75 загального обсягу).

За рахунок коштів державного та місцевих бюджетів освоєно 13% усіх інвестицій,  коштів населення на будівництво житла – 4%.

Більше половини (51%) капітальних інвестицій використано в сільському, лісовому та рибному господарстві, 15% – підприємствами промисловості, 11% – будівництва, 10% – підприємствами державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування, підрахувало Головне управління статистики у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини