Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:01:38

Економічні показники КЕП "Чернігівська ТЕЦ". ДОВІДКА

23.04.2019   10:37Агенцiя

ТОВ Фірма “ТехНова” інформує про окремі фінансово-економічні показники підприємства станом на 1 квітня ц.р.

Чернігівська ТЕЦ

Чернігівська ТЕЦ

Загалом за надані послуги з теплопостачання та гарячої води компанії заборгували 139,7 млн грн. Найбільший боржник – населення (95 млн грн). Борги із державних пільг та субсидій – 6 млн та 3,7 млн грн відповідно. Бюджетні установи заборгували 7,1 млн грн, інші споживачі 23,2 млн грн.

Що стосується електроенергії, то ДП «Енергоринок» заборгувало підприємству 195,6 млн грн.

Кредиторська заборгованість: ТОВ Фірма “ТехНова” винне 132 млн грн плати по відсоткам та кредиту, що брався для закупівлі вугілля на зимовий період. Також компанія має борг у 50,55 млн грн авансів перед ДП «Енергоринок».

Варто зазначити, що борги перед підприємством за теплову енергію у порівнянні з початком 2019 року зросли несуттєво (на 5,34 млн грн), втім у загальній структурі заборгованість населення зросла: з 72,8 млн до 95 млн грн.

«КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова» висловлює вдячність споживачам, які вчасно та в повному обсязі сплачували за отримані послуги з теплопостачання протягом опалювального сезону 2018-2019 років. Завдяки цьому опалювальний сезон розпочався вчасно та пройшов безперебійно і без аварійних ситуацій», - прокоментувала Ірина Штипа, заступниця директора з теплопостачання та збуту теплової енергії.

Водночас, компанія просить всіх споживачів сплатити борги за тепло та гарячу воду для того, щоб підприємство змогло якісно підготуватись до наступного опалювального сезону. Адже вже стартували ремонті роботи та гідравлічні випробування тепломереж, поповнюються запаси вугілля.

Як відомо, ТОВ Фірма “ТехНова” орендує комунальне енергогенеруюче підприємство «Чернігівська теплоелектроцентраль» відповідно до рішення Чернігівської міської ради від 18.10.2000 року.

У 2018 році підприємство виробило 953743 т. кВт год. електричної енергії, з колекторів теплоелектроцентралі споживачам відпущено 476403 Гкал теплової енергії.

Станом 1 квітня ц.р. запас вугілля на складах становив 27,7 тисяч тон., що за теперішніх умов достатньо для роботи підприємства протягом 25 днів (для порівняння, протягом опалювального періоду підприємство споживає 278 тисяч тон.).


Довідково:
Всього у Чернігові централізоване опалення від ТОВ Фірма “ТехНова” отримують 586 багатоквартирних будинків, гаряче водопостачання 353 будинки. Загальна кількість особових рахунків фізичних осіб 35273, юридичних осіб, які отримують послуги компанії – 1970.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини