Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:09:16

Відбулася презентація міського 12-ти метрового автобусу А12210

27.03.2019   09:47Агенцiя

Керівники корпорації «Еталон», ТОВ «Чернігівський автозавод», ТОВ «Український кардан» та ТОВ «Чернігівський ковальський завод» розповили про підприємства, та продукцію, яку виробляють.

Автомобільні заводи Корпорації «Еталон» за підсумками року реалізували близько 270 одиниць автотранспортних засобів під торгівельною маркою «Еталон», з них майже 250 автобусів та 20 тролейбусів.

Розроблено та виготовлено перший зразок міського автобуса моделі А12210 довжиною 12 м. з низьким рівнем підлоги пасажироміскістю більше 100 чоловік, який відповідає екологічним вимогам ЕВРО 5 та правилам ЄЕК ООН №107 (можливість перевезення пасажирів в інвалідній колясці) і може використовуватися в будь яких містах України.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.