Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:59:29

Як тільки зарплата стала конкурентною - на АТП-2528 почали приходити працювати молоді люди

15.01.2019   08:59Агенцiя

15 січня, на ранковій нараді у мерії звітував керівник комунального підприємства "АТП-2528" Руслан Волок.

Він повідомив, що на підприємстві працює 320 осіб, середня зарплата у 2018 році становила 8012 грн.

Основні напрями діяльності підприємства - санітарне очищення та вивезення сміття, прибирання вулиць, утримання сміттєзвалища та дощової каналізації, ремонт та утримання доріг по місту.

Минулоріч підприємство вивезли 540 тисяч кубометрів твердих побутових відходів, сміття збирають з 3700 контейнерів по місту. Для покращення обслуговування у 2018 році підприємство поповнилась 4-а новими сміттєвозами, з них 2 - які зможуть працювати за новою контейнерною системою.

Другий напрям - прибирання міста: вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту. На цьому напрямку працює 123 людини: водії, трактористи, технічний персонал.

КП "АТП-2528" також відповідальне за обслуговування полігону твердих побутових відходів, який функціонує з 1961 року. Його площа 30 гектарів.
Підприємство в останні роки приділяє максимум уваги утриманню в належному стані дощової каналізації. У 2018 році проведено роботи з поточного чищення та ремонту колодязів дощової каналізації по місту. На 2-х ділянках для проведення мереж залучалася спеціальна техніка (ділянки на вулицях Рокоссовского-Шевченка, Могилянського-Декабристів).

У 2017 році КП "АТП-2528" сплатило податків та зборів на суму 8,5 млн грн, у 2018 - 11,2 млн грн.

Заробітну плату на підприємстві платять вчасно, передбачена система мотивації і бонусів за обсяги виконаної роботи. Для прикладу, у середньому, зарплата водія на КП з нарахуваннями становить більше 11 тис. грн.

"Як тільки зарплата на підприємстві стала трохи більшою, більш-менш конкурентною, на АТП-2528 почали приходити працювати молоді люди. Це свідчення того, що за умови підвищення зарплат у виробничій сфері, ті робітники, які виїхали за кордон, будуть повертатися", - прокоментував міський голова Владислав Атрошенко.

Також міський голова доручив керівникам усіх комунальних підприємств підготувати порівняльні дані по всіх затребуваних професіях щодо всіх обласних центрів: рівень зарплат, вакансії, вартість послуг та тарифів цих підприємств.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини