Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:56:07

269 млн. грн. складає заборгованість по пільгам і субсидіям по місту Чернігову

31.01.2018   10:41

На нараді в Чернігівській міський раді гостре питання заборгованості виплат по субсидіям підняв начальник управління житлово-комунального господарства міськради Ярослав Куц.

Через зміну порядку відшкодування пільг та субсидій казначейство не може проводити перерахування компенсацій за 2017 рік на рахунки підприємствам-надавачам послуг. Через недоотримання коштів підприємства не можуть виконувати зобов'язання вже за своїми господарськими договорами, в свою чергу, це призводить до того, що організації несуть збитки через застосування до них штрафних санкцій.

Загальна заборгованість по пільгам і субсидіям по місту Чернігову на 1 січня 2018 року складає 269 млн. грн. Про це повідомила начальник фінансового управління Чернігівської міської ради Олена Лисенко.

Начальник Управління Державної казначейської служби України у місті Чернігові Чернігівської області Віктор Пустовіт пояснив, що виплати заборгованої компенсації по субсидіям, утвореної до 1 січня, заблоковані наказом Міністерства фінансів від 4 січня поточного року № 1 і можуть бути поновлені тільки після відповідного рішення Мінфіну. Виплати по субсидіям, що нараховані після 1 січня поточного року, проводяться.

Міський голова Владислав Атрошенко дав розпорядження про підготовку звернення Чернігівської міської ради до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо проблемних питань фінансування пільг та житлових субсидій населенню.


За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.