Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:08:27

Підприємств-боржників поменшало. Однак ліквідувати заборгованість не вдалося

24.01.2018   11:57Агенцiя

Впродовж 2017 року із кола боржників вибули 11 підприємств.

За оперативними даними, станом на 1 січня 2018 року заборгували 23 підприємства області, проти 33-х на цю дату торік. Про це зазначили сьогодні під час засідання профільної комісії.

Вчасно отримали зароблене у 19-ти районах області: Бахмацькому, Борзнянському, Варвинському, Городнянському, Ічнянському, Козелецькому, Коропському, Корюківському, Куликівському, Ніжинському, Новгород-Сіверському, Носівському, Прилуцькому, Семенівському, Сновському, Сосницькому, Срібнянському, Талалаївському, Чернігівському.

Втім, на фоні цих позитивних тенденцій графіки погашення заборгованості із заробітних плат в цілому по області не виконано.

У територіальному розрізі проблема залишається не вирішеною на підприємствах міст обласного підпорядкування, зокрема: Чернігів – понад 7 мільйонів гривень,  Ніжин – 2,2 мільйона, по сто тисяч — у Новгород-Сіверському та Прилуках.

Невиплаченими залишаються борги на підприємствах Бобровицького – ПАТ «Бобровицький молокозавод» (107,4 тисячі гривень), Менського – ТОВ «Панвітек» (271тисяча гривень) та Ріпкинського районів – КП «Ріпкинська житлово-експлуатаційна дільниця» (90,4 тисячі гривень) та КП «Водоканал» (25,6 тисячі гривень).

Серед підприємств-боржників — 10 діючих. Чотири мільйони гривень акумулюють 13 інших підприємств, що є банкрутами або призупинили свою діяльність.

Щодо галузевого розподілу: нема проблем із виплатою заробленого у сільському господарстві, найбільш гостро це питання стоїть у промисловому сегменті.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини