Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:37:25

У 2017 році Чернігівською митницею ДФС перераховано до бюджету майже 5,3 млрд. гривень

23.01.2018   08:20Агенцiя

Протягом минулого року обсяги надходжень митних платежів до державного бюджету склали 5,289 млрд. гривень. У порівнянні з позаминулим роком надходження зросли майже на 724 млн. гривень.

Про це повідомили у Чернігівській митниці ДФС.

Серед основних бюджетоформуючих товарів - мінеральні добрива, тютюнова сировина, вугілля кам’яне, пневматичні гумові шини, тютюн промислового виробництва, трактори, пиво солодове, папір та картон, фільтропалички та джут ацетатний.  
 
У розрізі податків найбільшу частку становить податок на додану вартість –  4,5 млрд. гривень. На другому місті - ввізне мито, якого сплачено та перераховано 621,7 млн. грн., потім акцизний податок - 34 млн. грн., єдиний збір – понад 31 млн. грн., вивізне мито – 9 млн. грн. та плата за виконання митних формальностей – майже 1,8 млн. гривень.

Всього у 2017 році імпорт товарів здійснювали 658 імпортерів, у тому числі 220 (33 відс.) - з інших регіонів.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини