Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:35:55

Носівська ОТГ - з бюджетом

26.12.2017   08:07

Відбулася тридцять перша позачергова сесія Носівської міської ради сьомого скликання.

Серед заголовних питань порядку денного — міський бюджет на 2018 рік. Після обговорення на засіданнях постійних комісій, депутати проголосували за його прийняття одноголосно. І це можна вважати найвідповідальнішим рішенням апарату міської ради та депутатського корпусу: Носівська ОТГ вступає у новий рік з фондом бюджету у 117 мільйонів гривень.

По всіх тринадцяти питаннях, включених до порядку денного пленарного засідання, прийняті позитивні рішення. Зокрема, про Програму компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2018 рік, про внесення змін до Програми по відшкодуванню витрат організаціям - постачальникам за комунальні послуги сім`ям військовослужбовців, які загинули при виконанні інтернаціонального обов’язку в Республіці Афганістан, при проведенні антитерористичної операції та проживають на території Носівської міської ради на 2017 – 2018 роки, про Програму діяльності громадської організації «Федерація футболу Носівської громади» на 2018 рік, про Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, здійснення представницьких та інших заходів Носівської міської ради, про порушення клопотання перед Кабінетом Міністрів України про безоплатну передачу нерухомого майна, про реорганізацію Козарського дошкільного навчального закладу «Каштанчик», ряд інших питань.

Затвердили також план роботи Носівської міської ради на 2018 рік та внесли зміни до регламенту роботи міської ради сьомого скликання.


https://nosgromada.gov.ua/novyny/item/244-nosivska-oth-z-biudzhetom

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.