Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:29:32

Золото Хмелевуса

11.11.2017   10:17Агенцiя

Обидва сорти крафтового пива «Хмелевус» — «Надзвичайно, я WEISS у захваті» та «Якось було у LAGER я їздив», які козак Хмелевус «зварив» на Чернігівській броварні «САН ІнБев Україна», отримали золоті медалі на Міжнародному конкурсі якості пива.

Вуса Хмелевуса переплетені хмелем, а сам він любить пиво не тільки пити, але й варити. Хмелевус любить поспати, особливо поки вариться його пиво, і через те, що уява у нього буйната яскрава, сниться йому всіляка небувальщина. А після пробудження на нього чекає «золоте» пиво, яке краще за будь-який сон.

Хмелевус ще й любитель влучного слівця і небилиць, тому він придумав цікаві назви для свого пива. Нефільтроване пшеничне називається «Надзвичайно, я WEISS у захваті», а янтарний лагер — «Якось було у LAGER я їздив».

Козак-чемпіон дуже радий золотим медалям, але спати в них не збирається, а продовжить мріяти про рецепти незвичайного пива, трудитися і дарувати своє пивне «золото» людям.

«У пиві «Хмелевус» — тільки найкращий український солод, добірна пшениця, німецький і американський хмелі високого класу. Українці встигли полюбити нове крафтове пиво, а віднедавна їхній вибір підтверджений і поважним міжнародним журі», —говорить Василь Шилов, директор з маркетингу компанії «САНІнБев Україна».

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини