Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 20:37:59

Від зміни розкладу руху до анулювання ліцензії - на Координаційній раді ОДА

11.11.2017   10:11Агенцiя

Жителі Чернігівщини матимуть ще одну можливість зручно дістатися до Глухова (Сумська область). Автобуси на маршруті Шостка-Київ (рейси 1641/1642 та 1643/1644) здійснюватимуть додаткову зупинку в зазначеному місті.

Про це повідомили під час засідання Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області.

Як тільки Ічнянська райдержадміністрація погодить рішення, то за новим розкладом їздитимуть автобуси і на маршруті Чернігів-Іваниця: рейс 1147к з 1,2,3,4,5,7 перенесуть на  1,2,3,4,5 дні тижня; рейс 1148к з 1,2,3,4,5,6 – на 2,3,4,5,6 дні тижня.

Допрацьовуватимуть в райдержадміністрації питання зміни розкладу руху Чернігів-Петрушин (Чернігівський район),  а в Іванівській ОТГ обговорять доцільність продовження маршруту Чернігів-Ягідне до села Красне (можливий варіант додаткового рейсу).

До обласного центру можна раніше виїхати зі Срібного та Прилук: о 6год.55хв. та о 7год.55хв. відповідно (рейс 2405).

Досліджуватимуть якість надання послуг на напрямку Чернігів – Ладинка, який обслуговує ПП «Комфортавтотранс», адже від громади надійшли скарги про недостатню кількість транспорту.

Найбільш важкими для зібрання виявилися питання щодо перевезення пільгових категорій громадян. Втім, на місцевому рівні цю проблему вирішити складно. Панацеєю фахівці вважають монетизацію пільг.

Радитимуться з юристами ОДА в питанні анулювання ліцензії ПП «Комфортавтотранс». Таке рішення вже прийняла Державна служба України з безпеки на транспорті, однак перевізник має намір оскаржити його в суді.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини