Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:56:46

Заробітна плата в області в липні 2017 року. ДОВІДКА

04.09.2017   08:16Агенцiя

Середньомісячна номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій Чернігівської області в липні 2017 року зменшилася на 3% та становила 5834 грн. (в Україні – 7339 грн.). Це в 1,8 раза вище мінімальної заробітної плати (3200 грн) та на 40% – ніж рік тому.

Реальна заробітна плата (з урахуванням змін споживчих цін) в липні 2017 року також зменшилася на 3%.

Найвищий рівень оплати праці зафіксовано в м.Києві (11412 грн.), найнижчий – у Тернопільській області (5678 грн.).

Найбільше нараховано працівникам, зайнятим у виготовленні виробів із деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (9760 грн.), добувній промисловості і розробленні кар’єрів (9518 грн.), виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення (9085 грн.), державному управлінні й обороні; обов’язковому соціальному страхуванні (8408 грн.), складському господарстві та допоміжній діяльності у сфері транспорту (8136 грн.), фінансовій та страховій діяльності (7236 грн.).

Водночас найменше отримали працівники поштової та кур’єрської діяльності (2574 грн.), а також зайняті у виробництві меблів, іншої продукції, ремонті й монтажу машин та устатковання (3354 грн.).


Головне управління статистики у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.