Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:53:27

Про роботу промисловості м.Чернігова в січні–червні 2017 року. ДОВІДКА

07.08.2017   07:20

У січні–червні 2017 р. підприємства обласного центру реалізували промислової продукції (товарів, послуг) на 5405 млн.грн, що складає 45% від загального обсягу реалізованої промислової продукції області.

Підприємствами переробної промисловості було реалізовано 52% всієї продукції, зокрема 26% – з виробництва харчових продуктів та напоїв, 10% – машинобудування (крім ремонту та монтажу машин і устатковання), 5% – текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, 4% – виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції. Частка підприємств із постачання електроенергії, газу та пари становила 46%.

Обсяг реалізації в розрахунку на 1 особу населення склав 18456 грн (по області – 11682 грн).
 
За межі України реалізовано продукції на 556 млн.грн. Найбільша частка в експорті продукції підприємств машинобудування (32%), текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри та виробів зі шкіри (28%) та з виробництва харчових продуктів та напоїв (22%).

Порівняно із січнем–червнем 2016 р. підприємства м.Чернігова збільшили виробництво вовняних тканин, постільної білизни, паперу та картону, ручних інструментів, окремих видів меблів;  зменшили – окремих видів швейних виробів,  взуття, ящикових піддонів, засобів мийних та для чищення, шампунів, світлофорів, фільтрувальних або очищувальних машин і апаратів для рідин,  вогнегасників.

Серед харчових продуктів більше, ніж у минулому році, вироблено свіжого чи охолодженого м'яса великої рогатої худоби, шоколаду та продуктів, що містять какао, безалкогольних напоїв; менше – свіжого чи охолодженого м’яса свиней, замороженого м’яса великої рогатої худоби, ковбасних виробів, рідкого обробленого молока, кисломолочних продуктів, борошна, круп, хліба та хлібобулочних виробів нетривалого зберігання, пряників та виробів подібних, макаронних виробів, мінеральних газованих вод.


Головне управління статистики у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини