Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:46:46

Зміни у договори з пасажирських перевезень вносяться лише для покращення обслуговування

23.06.2017   10:11Агенцiя

Засідання Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень було зорієнтоване на вирішення п’яти проблемних питань.

Для задоволення потреб громадян необхідно змінювати маршрути, розклад руху або транспортний засіб на тих чи інших рейсах.

Зокрема через облаштування переїзду в Ічнянському районі виникла потреба у проведені нових конкурсів на маршрути Ічня — Ольшана та Ічня — Щурівка, а також у корегувані розкладу уже існуючих. Замінять транспортний засіб на рейсі Ічня — Прилуки.

Зміна днів обслуговування відбудеться на маршрутах Атюша — Чернігів, Короп — Чернігів.

Два тижні рада дала на домовленості між перевізником та громадою Ладинки та Вікторівки, що в Чернігівському районі. Люди скаржаться на невідповідність транспорту, заявленому у тендері, а також на недотримання розкладу руху. У свою чергу профільний Департамент ОДА звертатиметься до перевізника з вимогою надати документи про стан автобусу, що нині курсує. Якщо сторонам не вдасться дійти згоди, договір буде розірвано, а маршрут подадуть на конкурс.

Михайло — Коцюбинська селищна рада презентувала результати моніторингу пасажиропотоку до Андріївки.

Відтак, перевізник погодився здійснювати чотири рейси на день тричі на тиждень, та розгляне доцільність ще одного у понеділок. Серед можливих варіантів і подовження маршруту. Втім, поки немає можливість замінити транспортний засіб. Координаційна рада дала перевізнику місяць на пошук автобусу, що задовольнятиме громаду. В іншому випадку — маршрут виставлять на конкурс.

— Перевізник обов’язково має дотримуватися договору. Вносити зміни до цього документу можна лише з метою поліпшення умов обслуговування, — наголосив заступника директора Департаменту економічного розвитку – начальник управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку ОДА Сергій Меженний.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.