Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:59:47

Епопея з платіжками за електроенергію триває. ВІДЕО

20.04.2016   11:08Агенцiя

Вже другий місць поспіль енергопостачальник не виконує договірні зобов’язання в частині надання платіжних документів. Терпець чернігівців урвався.

Городяни взяли міське управління електромереж в облогу, вимагають квитанції, аби сплатити за спожиту електрику. Гадаєте нонсенс? На жаль, реалії.

Вже другий місяць поспіль постачальник електроенергії не надсилає своїм абонентам квитанції на оплату наданих послуг. В результаті у чималої кількості споживачів, які не користуються послугами інтернет-банкінгу і не змогли додзвонитися до колл-центру підприємства, поступово накопичуються борги. Вихід із ситуації городяни знайшли швидко: стали особисто звертатися в центр обслуговування абонентів, де їм роздруковували квитанції. Але сьогодні і цієї можливості не стало.

Люди шоковані і не знають, що їм робити. А працівники центру обслуговування вивісили оголошення, що центр не працює через брак витратних матеріалів (паперу і тонеру для принтерів). Одна з жіночок спробувала отримати відповідь на запитання про квитанції, але залишилася ні з чим. Натомість під дверима абонвідділу зчинилася штовханина. Навіть поліцію викликали.

В обленерго кажуть, причина такої ситуації — внутрішній конфлікт між головою правління Володимиром Ткачем та фінансовим директором Русланом Стройним. Останній нібито не проплачує жодних рахунків, тож придбати підприємство не може нічого. А від так довелося закрити абонентський центр. Чи надовго? Невідомо. Залежить від того, коли з’явиться папір і тонер. Олександр Чернявський, заступник директора Чернігівських міських електромереж: «Со стороны финансового директора абсолютно никакой информации нету, когда эта ситуация разрешится. Обратной связи нет. Информации не дают. Остальные директора говорят, что все документы отданы ему, но с ними он также не контактирует. Не говорит о сроках, когда эта ситуация будет разрешена».

Те ж таки оголошення на дверях абонентського центру рекомендує з усіма запитаннями звертатися саме до фіндиректора. Ми теж спробували. Ще минулого тижня написали письмовий запит, щоправда, відповіді на нього так і не отримали. На мобільний же пан Стройний не відповідає. Але ми й далі намагатимемося отримати відповіді на свої запитання.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.