Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:27:01

КП "Чернігівводоканал" повідомляє про встановлення нових тарифів

22.01.2016   08:13Агенцiя

КП «Чернігівводоканал» міської ради повідомляє, що в листопаді минулого року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, прийняла постанову № 2868 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) суб’єктам господарювання, які є виконавцями цих послуг».

Відповідно до цієї постанови з 1 лютого 2016 рокукомунальному підприємству «Чернігівводоканал» міськради встановлені наступні тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем):

- тариф на послугу з централізованого постачання холодної води – 6,14 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

- тариф на послугу з централізованого водовідведення – 5,25 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість).

З моменту введення в дію вищезазначених тарифів споживачі послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)матимуть змогу безкоштовно здійснювати періодичну повірку квартирних приладів обліку холодної води за рахунок включення цих витрат до тарифів.

Для споживачів, яким не надаються послуги зцентралізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення залишаться без змін:

- тариф на централізоване водопостачання – 5,796 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

- тариф на централізоване водовідведення – 4,956 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість).

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини