Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:56:16

Чернігівський ресторан потрапив у short-list міжнародної ресторанної премії “Пальмова Гілка 2015″

17.09.2015   11:22Агенцiя

Дім пива та м'яса "Хряк" потрапив у short-list міжнародної ресторанної премії “Пальмова Гілка 2015″.

Премія “Пальмова Гілка” за кращу ресторанну концепцію була заснована у Франції в 1993 році Даніелем Мажонші (засновником ресторанної мережі Chantegrill та ресторану Mundaka). Щорічно її вручає авторитетний міжнародний клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club International на чолі з президентом Юргеном Штрассером.

Leaders Club Ukraine, прийнявши і обробивши усі заявки номінантів на першу в Україні “Пальмову Гілку” ресторанного бізнесу, назвав імена фіналістів:

1. Каркас, Київ
2. Любимый Дядя, Київ
3. Хряк, Чернігів
4. Fabbrica, Івано-Франківськ
5. ПРАВDА, пивний театр, Львів
6. Вулична Їжа, Київ
7. Vagano Hooligano, Київ
8. Parovoz Speakeasy, Київ
9. TheBurger, Київ
10. Lisopylka, Київ
11. Кіфлик, Київ
12. Бодега 2 Карла, Одеса

Ім’я переможця дізнаємось вже 1 жовтня. У short list увійшли 12 концепцій, найбільш сильних, яскравих і ті, які максимально відповідають критеріям премії. Трьох переможців визначать на церемонії “Пальмової Гілки” самі учасники церемонії, представники ресторанної індустрії, постачальники, журналісти.

Щорічно за статус кращої ресторанної концепції змагаються ресторани Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччини, Люксембургу та Росії, а в недалекому майбутньому — Ірландії, Туреччини. Цього року договір про створення підрозділу Leaders Club Ukraine підписали з RestoPraktiki. Це означає, що історія української “Пальмової Гілки” почалась у 2015 році.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини