Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:48:59

Новим постачальником газу споживачам Чернігівській області стане ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"

23.06.2015   14:49Агенцiя

З 1 липня постачання природного газу побутовим споживачам Чернігівської області буде здійснювати нове підприємство - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ".

У зв`язку з цим споживачам газу треба укласти новий договір і в подальшому проводити розрахунки за реквізитами нового товариства.

З 1 липня 2015 р. ПАТ "Чернігівгаз" за рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Далі - НКРЕКП) - Постановою № 1640 від 28.05.2015 р. анульовано дію ліцензії щодо надання послуг з газопостачання  всім категоріям споживачів.
Для побутових споживачів, що проживають в Чернігівській області гарантованим постачальником газу за регульованим тарифом з 1 липня 2015 р. згідно рішення НКРЕКП - Постанови № 1644 від 28.05.2015 р. призначено підприємство  ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ". Товариство є суб'єктом господарювання, що в установленому порядку отримало ліцензію на постачання природного газу і здійснюватиме виключно реалізацію природного газу (відносини купівлі - продажу).

У зв'язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам необхідно:
1.    Укласти новий договір з ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" про надання послуг з газопостачання. З примірником нового тристороннього договору, умовами та процедурою його оформлення ви можете ознайомитись на корпоративному сайті ПАТ "Чернігівгаз"cn.104.uaабо звернувшись до Контакт-центру за телефоном 0462 65 15 04.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Заключення договорів буде відбуватися поступово.

Для укладення договору необхідно надати такі документи:

"    Документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює);
"    Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності);
"    Технічний паспорт на будівлю;
"    Довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім'ї) або будинкова книга;
"  Документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі - продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);
" Документ, що підтверджує право на отримання пільг;
" Технічний паспорт газового обладнання (за наявності);
" Технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

2.  Звернути увагу, що з 01.07.2015 р. автоматично буде змінений особовий рахунок споживача.
3. Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" за наступними реквізитами:

Отримувач платежу: ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"                            
код ЄДРПОУ 39576385  рахунок 26032300014749              
Чернігівське обласне управління АТ "Ощадбанк"
МФО 353553


Нові банківські реквізити зазначатимуться у платіжному документі (рахунку), який споживачам надійде від ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ", починаючи з 01.07.2015 р.

4. З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 р. просимо Вас, шановні Споживачі, протягом 30 червня - 02 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня будь-яким зручним для Вас способом. Споживачам м. Чернігова та Чернігівського району - через Контакт-центр за номером (0462) 65-15-04, СМС-повідомленнями за номером 067-244-99-38 або електронною поштою на адресу contact@cngas.com.ua. Споживачам інших районів області потрібно телефонувати до абонентського відділу філії газового господарства свого міста/райцентру або звертатись особисто.

Контакти та координати можна дізнатися на сайті ПАТ "Чернігівгаз".

Довідка:
ПАТ "Чернігівгаз" - підприємство з газопостачання та газифікації. Основною сферою діяльності компанії є розподіл та постачання природного газу. Щорічний обсяг транспортування становить понад 700 млн. куб. м. природного газу. Система газопостачання Чернігівщини складається з 10,8 тисяч км газопроводів. Нашими споживачами є майже 347,4 тисяч сімей, більше 3 тисяч підприємств та установ Чернігівської області.
Найкрупнішими клієнтами ПАТ "Чернігівгаз" є МалтюропЮкрейн, САН ІнБев Україна, Чернігівський молокозавод.
Компанія є одним з найкрупніших платників податків регіону.Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується понад 98 мільйонів гривень податків і зборів.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.