Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:04:39

У січні Чернігів житиме на 1/12 бюджетних призначень цього року

08.01.2015   13:16

У січні 2015 року Чернігів житиме на 1/12 бюджетних призначень цього року. Про це сказав журналістам під час брифінгу міський голова Олександр Соколов.

За його словами, місто вступить у новий рік без бюджету. Він зазначив, що навмисне призначав сесію міської ради під кінець місяця, щоб встигнути прийняти міський бюджет, але й держбюджет країни буде прийнято, можливо, тільки 29— 30 грудня.

«У січні житимемо на 1/12 бюджетних призначень цього року, із бюджету розвитку не зможемо витратити жодної гривні», — сказав Олександр Соколов. Міський голова також зауважив, що з 2002 року тільки одного разу міський бюджет довелося затверджувати в січні, в усі інші роки рішення приймалося вчасно — у грудні.

Щодо показників майбутнього бюджету, то Соколов сказав, що їх важко спрогнозувати, оскільки окремі аспекти бюджетної і податкової політики можуть зазнати змін на державному рівні.
Прийняття міського бюджету Чернігова керівник міста очікує не раніше 14 січня.

Довідка: 30 грудня 2013 року Чернігівська міська рада затвердила бюджет 2014 року з доходами 1 млрд 141 млн грн. та видатками 1 млрд 140 млн грн.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини