Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:11:54

Податок на доходи фізичних осіб є лідером у наповненні місцевих бюджетів

06.12.2014   10:25Агенцiя

Місцеві бюджети за рахунок податків та зборів, що контролюються Головним управлінням ДФС у Чернігівській області, з початку року поповнилися на 1 мільярд 537 мільйонів гривень.

Це на 115 мільйонів більше, ніж за відповідний період минулого року. Тенденція до збільшення надходжень спостерігається протягом усього року. Приміром, у листопаді темп зростання надходжень порівняно до листопада минулого року становить майже 116 відсотків (+22,3 млн.грн.).

Найсуттєвіше збільшення – з податку на доходи фізичних осіб. Його питома вага у формуванні місцевих бюджетів становить 70,7 відсотка. За 11 місяців надійшло 1 млрд. 86 млн.грн. цього платежу, що на 72 млн.грн. або на 7 відсотків більше минулорічного періоду.

За рахунок плати за землю місцеві бюджети поповнилися на 208 млн.грн. (у структурі загальних надходжень до місцевого бюджету частка цього податку становить 13,5 відсотка). До рівня січня-листопада 2013 року забезпечено приріст на 7,3 відсотка (+14 млн.грн.).

Єдиного податку на підприємницьку діяльність надійшло 139,8 млн.грн. (питома вага платежу – більше 9 відсотків). До січня - листопада минулого року це на 16,5 відсотка більше (на 19,7 млн.грн.).

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.