Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:06:38

Законних підстав для переведення військових на обслуговування в держбанки не існує - Міноборони України

05.12.2014   10:29Агенцiя

Військове відомство фактично відмовило державним банкам в монополії на обслуговування військових частин і видачу зарплат.

На сьогодні немає жодних законних підстав для того, щоб вимагати переведення військових на отримання грошового забезпечення та заробітних плат виключно через підрозділи державних банків. З такою заявою в ході наради в Міністерстві оборони України, ініційованого представниками державних банків, виступив заступник директора фінансового департаменту МО Сергій Винник.

За його словами, на сьогоднішній день в міністерстві немає жодних законних підстав змусити військові частини перейти на обслуговування в державні банки. Крім того, в ході наради в Міністерстві оборони, заступник міністра Петро Мехед закликав військових фінансистів при виконанні актуальних питань банківського обслуговування військовослужбовців чітко дотримуватися норм законодавства та чесної конкуренції.

Також у ході засідання Міноборони прийнято рішення підготувати проект доручення заступника міністра про проведення у військових частинах і підрозділах обов'язкової роз'яснювальної роботи про правові основи вільного вибору військовослужбовцями банків, що обслуговують зарплатні проекти.

PR

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини