Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:01:17

У Чернігові відзначили День відповідального споживання пива

22.09.2014   15:44Агенцiя

Волонтери розповсюджували інформаційні матеріали у торгових точках міста з метою популяризації відповідального споживання. А також нагадували продавцям про те, що продавати алкогольні напої неповнолітнім заборонено.

Працівники компанії «САН ІнБев Україна» відвідали торгові точки, де реалізуються спиртні напої. Захід проводився з метою інформування продавців та батьків про недопустимість споживання алкоголю неповнолітніми.

Окрім Чернігова, відповідальне споживання популяризували у Києві, Львові, Миколаєві, Харкові та інших містах України. У рамках кампанії планується охопити близько 50 тисяч точок продажу, що дорівнює майже 40% всіх роздрібних мереж країни. В цьогорічній акції візьмуть участь 2000 співробітників «САН ІнБев Україна».

Також в День відповідального споживання українські діячі культури закликали всіх батьків домовлятися зі своїми неповнолітніми дітьми про те, що вживати алкогольні напої можна тільки з 18 років. Для цього фронтмен гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко (Кузьма), співаки Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, лідер музичного колективу Mad Heads Вадим Красноокий, телеведуча і акторка Даша Малахова, режисер і телеведуча Жанна Бадоєва знялися у соціальних інтернет-роликах, які планують поширити у соціальних мережах з хештегом #vidpovidalnist.



Подібні соціальні акції компанія «САН ІнБев Україна» організовує уже п’ятий рік поспіль. «САН ІнБев Україна» представляє в нашій країні глобальну пивоварну компанію «Анхойзер-Буш ІнБев», яка організовує День відповідального споживання пива щорічно у вересні у 24 країнах світу.

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.