Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:53:27

На Чернігівщині з початку року до бюджету надійшло більше 1,8 мільярда гривень ЄСВ

15.08.2014   07:37

На Чернігівщині щомісячно подають звіти та сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування близько 13 тисяч платників.

Лише з початку серпня від них надійшло 83,6 млн. гривень.

Взагалі, як повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Чернігівській області, з початку року на Чернігівщині сплачено 1790,0 млн. грн. єдиного соціального внеску, з них 1664,3 млн. грн. сплатили юридичні особи, 125,7 млн. грн. – фізичні особи.

Від загальної суми 45,6% надійшло від бюджетних установ, які фінансуються за рахунок місцевих бюджетів.

За січень-липень 2014 року, проведено 2659 документальних перевірок, в результаті чого донараховано 1076,33 тис.грн. Перевірено 174 юридичних осіб ( донараховано – 264,9 тис.грн.) та 2485 фізичних осіб (донараховано – 829,4 тис.грн.).

Нагадуємо, що звітність з єдиного соціального внеску можна подати наступними способами: електронною поштою з використанням ключів електронного цифрового підпису або на паперових носіях, завірених підписом керівника. На паперових носіях, можливо надавати звітність у разі, якщо кількість застрахованих осіб менше 5 осіб.

З липня цього року платники єдиного внеску мають право надсилати звітність поштою. При цьому Звіт надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, при умові, що кількість застрахованих осіб не перевищує п'яти.

У разі надсилання Звіту поштою, страхувальник зобов'язаний здійснити таке відправлення на адресу відповідного органу доходів і зборів не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного строку подання звіту, передбаченого Законом, така звітність вважається поданою в день отримання відділенням поштового зв'язку від платника єдиного внеску поштового відправлення із звітністю.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини