Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:39:25

У червні ПриватБанк додав українцям 6,5 млн грн до зарплат

17.07.2014   10:47Агенцiя

ПриватБанк виплатив понад 6,5 млн. грн. доплат до зарплат українців за червень. Виплати отримали власники зарплатних карт банку, які зареєструвалися в соціальній акції "Тримай 5!".

Як повідомили в банку, на сьогоднішній день 5%-у добавку до зарплати, витраченої на оплату картами покупок у торговельній мережі, отримали близько 500 тис. українців. Всього ж за три місяці дії акції "Тримай 5!", За підрахунками банку, ПриватБанк додасть до зарплат жителям України понад 50 млн гривень.

Нагадаємо, з 1 червняПриватБанк почав повертати власникам зарплатних карт 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах. Така соціальна ініціатива ПриватБанку триватиме до 1 вересня. Вона призначена для всіх власників зарплатних карт: співробітників бюджетних організацій, промислових підприємств та комерційних компаній.



Щоботримувати надбавку до зарплати від ПриватБанку, потрібно мати зарплатну карту і зареєструватися для участі в акції на сайтіpb.ua/derzhy5, за номером 3700 абовідправивши СМС з текстом 5555 на номер 3777. Всім клієнтам, які зареєстровані в акції, повертаються 5% від суми заробітної плати, витраченої на будь-які покупки в магазинах України та інших країнсвіту. Мінімальна і максимальна суми покупок не обмежені. Акція «Тримай 5!» Стартувала 1 червня і триватиме все літо.

Надбавку до зарплати ПриватБанк нараховує до 10 числа наступного після покупки місяці на cпеціальний бонусний рахунок зарплатної карти. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг в 50,000 магазинах-партнерах програми «Бонус Плюс», серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові та сервісні підприємства України.

Довідка
На сьогодні за допомогою карт ПриватБанку отримують зарплату 4,5 млн співробітників як бюджетних, так і комерційнихкомпаній та організацій. ПриватБанк забезпечує власникам зарплатних карт найширшу мережу обслуговування - більш 8000 банкоматів, 2300 відділень і 11 000 терміналів самообслуговування, а також можливість користуватися всіма сучасними послугами через Інтернет і мобільні телефони.

Згідно українського законодавства, співробітники підприємств і організацій, не залежно від форми власності, мають право самостійно вибирати банк, на рахунки або карти якого перераховується заробітна плата. Заявку на оформлення зарплатної картки можна подати до бухгалтерії підприємстваабо будь-яке відділення ПриватБанку.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини