Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:56:26

Чернігівські податківці влаштували на роботу 700 працівників

14.05.2014   13:29

Співробітники Міндоходів Чернігівщини посприяли офіційному оформленню трудових відносини понад 700 найманих працівників

Працівники Міндоходів області на постійній основі проводять аналіз податкової звітності, порівнюються обсяги виручки та види діяльності суб’єктів господарювання, які мають ризики використання неоформленої найманої праці і потребують додаткових трудових ресурсів для ведення господарської діяльності, також опрацьовується інформація, яка надходить від інших органів влади.   

Як повідомив начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Чернігівській області Олег Шуба, саме за рахунок таких заходів протягом січня–квітня поточного року на підприємствах області підвищено рівень заробітної плати, офіційно оформлені трудові відносини з 713 найманими працівниками, до державної реєстрації залучено 225 чоловік. А відтак, до бюджету додатково надійшло майже 200 тисяч гривень податків.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини