Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:39:51

Понад 55% звітів з ЄСВ подано на Чернігівщині в електронному вигляді

25.10.2013   08:19Агенцiя

Платники Чернігівщини перераховують єдиний внесок на нові рахунки. Станом на 23 жовтня Головне управління Міндоходів у Чернігівській області вже забезпечило надходження майже 200 міліонів гривень ЭСВ.

В області подано 13,5 тисяч звітів про нараховані суми внеску. З яких понад 7,5 тис. подано в електронному вигляді.

Результати перших отриманих звітів свідчать, що чернігівці активно використовують дистанційне звітування, адже безкоштовні електронні ключі та відповідне програмне забезпечення максимально заощаджують час та кошти.

Отримати інформацію щодо нарахування та сплати ЄСВ ви можете зателефонувавши до відділу адміністрування єдиного соціального внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Чернігівській області за номерами: 652-340, 652-374.

Для забезпечення сприятливих умов подання звітності з ЄСВ в електронному вигляді, ГУ Міндоходів у Чернігівській області надає перелік безкоштовних програмних забезпечень (оn-laine сервіси). Безкоштовні ключи, видані АЦСКІДД Міністерства доходів і зборів, дають можливість використовувати при формуванні та підписанні звітності: програмне забезпечення “М.Е.Dос” – http://me-doc.com.ua, АРМ “Єдиний внесок” (тільки для формування звітності) – http://www.pfu.gov.ua, Підписання звітності сформованої засобами АРМу “Єдиний внесок” можливо в ПО “М.Е.Dос” – http://me-doc.com.ua, Програмне забезпечення “іFіn Zvit” – http://zvit.ifin.ua).
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини