Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:03:15

Названо переможців “Чернігівської якості 2013”

29.07.2013   16:50

Регіональна конкурсна комісія Чернігівської області оголосила переможців та лауреатів регіонального конкурсу “Чернігівська якість-2013” в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України”.

На конкурс було подано 14 заявок від 10 підприємств Чернігівщини. Експерти Всеукраїнського конкурсу оцінювали продукцію та послуги за системою балів, які відображають складові якості.


Молочники і хлібники попереду

У номінації продовольчі товари конкурсу “Чернігівської якості 2013” перемогли:

Вершки сухі жиру 42% та Молоко сухе не збиране 25% жиру Ічнянського заводу сухого молока та масла.

Також стабільно у числі переможців зі своєю продукцією Чернігівський молокозавод. Переможцями визнано Сир “Адигейський” 45% жирності та Йогурт в упаковці Еколін з плодово-ягідним наповнювачем “полуниця” 1,5% жирності.

Серед переможців “Чернігівської якості – 2013” – Хліб по-білоруськи чернігівського підприємства “Наша булочка” та Вода мінеральна лікувально-столова “Остреченська” менського підприємства “Нептун”. Переміг і Хліб “Ніколаєвський” 0,4 кг Чернігівського хлібокомбінату.

Лауреатами в номінації продовольчі товари стали Хліб “Ярославський” 0,5 кг підприємства “Ніжинський хліб” та Хліб “Чернігівський” 0,5 кг Чернігівського хлібокомбінату.


Взуття, операційний комплект і прилади для грибів і СО?

У номінації промислові товари для населення переможцями конкурсу “Чернігівська якість-2013” стали Туфлі малодитячі мод. 1408 Чернігівської взуттєвої фабрика “Берегиня “та Комплект покриття операційного Кардіо-васкулярний № 1 підприємства “Здравмедтех-Чернігів”.

А ось номінація товари виробничо-технічного призначення показала, що приватне підприємство “ТЕРА” захопило лідерські позиції. Контролер для управління процесом вирощування грибів АКС став переможцем конкурсу “Чернігівська якість 2013”.

Лауреатом за кількістю балів став товар цього ж підприємства – Вимірювач СО? переносний ІТП-4-ЕМ-TFT1.


Стабільність і перспективи

Страхові послуги страхової компанії “ГРАНДВІС” визнані найкращими у номінації роботи та послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах.

Регіональна конкурсна комісія запропонувала переможцям “Чернігівської якості -2013” взяти участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України”.

Всеукраїнські експерти працюватимуть на Чернігівщині на початку серпня. А національна виставка 100 кращих товарів України відбудеться в жовтні-листопаді у столичному Києві.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.