Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:45:11

Цього року ПриватБанк збільшив штат співробітників в Чернігові на 20%

08.07.2013   12:24Агенцiя

З початку року колектив Чернігівського регіонального управління ПриватБанку поповнився 40 новими співробітниками, а до кінця року планується працевлаштувати ще близько 35 осіб.

Як повідомили в регіональному прес-офісі банку, ПриватБанк активно залучає фахівців у рамках програми розширення мережі банківських відділень і впровадження нових технологій обслуговування.

“Сьогодні у нас працює вже понад 600 осіб, – каже начальник відділу трудових ресурсів Наталія Скокова. – Але ми на цьому не зупиняємося, ПриватБанк – дуже динамічний банк, активно зростаючий і впроваджує нові технології, а це означає, що ми регулярно беремо на роботу нових співробітників. Найближчим часом плануємо прийняти ще близько 30 осіб ”.

Філія відкривали всього 15 чоловік, багато з них працюють і сьогодні. За 19 років існування філії колектив співробітників виріс більш, ніж в 400 разів.

При цьому, зарплата співробітників Чернігівської філії на 15% вище, ніж у їхніх колег з інших банків регіону. Умови роботи включають в себе не тільки повний соціальний пакет і прозору систему мотивації, але і такі можливості, як регулярне навчання, участь у корпоративних святах, можливість подавати ідеї і, що важливо, реальний кар’єрний ріст – близько 70% керівників відділень починали свою шлях з звичайних фахівців.
У свою чергу співробітники банку навчають фінансової грамотності своїх дітей, приводячи їх на навчання до Юніорбанк.

Як повідомили в банку, велика частина нових співробітників ПриватБанку сьогодні складають випускники чернігівських ВУЗів. ПриватБанк вже не перший рік дає можливість всім студентам профільних ВНЗ не тільки побувати на екскурсії в банку, а й пройти практику, стажування та отримати можливість подальшого працевлаштування після завершення навчання.

Прес-служба Чернігівського РВ ПАТ КБ "ПриватБанк"

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.