Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:38:42

"Темна історія". І знов прем’єра у Чернігівському академічному

16.03.2021   08:37Агенцiя

Наступною прем’єрою 95-го театрального сезону в Чернігівському академічному драмтеатрі ім. Т.Г.Шевченка стане нова постановка молодого режисера Анастасії Кузик «Темна історія» – сценічна імпровізація за творами сучасного британського драматурга і кіносценариста Пітера Шеффера.

Насправді, ТЕМНА ІСТОРІЯ, тому що у цій виставі все буде не так, як у житті, а навпаки. Тобто, коли в житті світло – на сцені буде темно, а коли в житті темно – на сцені буде вмикатися світло. Все це робиться для того, щоб глядач міг побачити, що ж іноді відбувається у темряві. А в темряві завжди трапляються більш пікантні історії, ніж при світлі….

Молодому скульптору випала нагода вразити відомого мільйонера своїми роботами. Все готове до грандіозного вечора! Навіть елегантні меблі «позичено» із сусідньої квартири – не кожного ж дня таке везіння! І…вразити вдається, але аж ніяк не роботами! Їх все одно у темряві не видно. Натомість раптом стає «видно» те, чого при світлі ніколи не побачиш, адже як відомо, темрява густо населена різними чудовиськами, такими як «скелети у шафі», привиди з минулого та непрохані гості! Приємний вечір перетворюється на хаос, проте все треба привести до ладу до того, як ввімкнеться світло. У прямому сенсі ТЕМНА ІСТОРІЯ!

Отже, запрошуємо на прем’єрний показ вистави «Темна історія» за творами П.Шеффера, що відбудеться на великій сцені Чернігівського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка 18 і 19 березня 2021 року о 18.30 год.

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини