Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:56:41

“Назад у кохання-2” - до Дня всіх закоханих

13.02.2021   10:19Агенцiя

Гучна прем’єра на сцені обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм після великої карантинної перерви.

Недарма кажуть: “Кохання долає все”. Кохання долає час. І простір йому не перешкода...

Два роки тому режисерка Оксана Кравчук презентувала глядачам прем’єру мюзиклу “Назад у кохання” за мотивами відомої кінострічки “Назад у майбутнє”. 12 лютого 2021 року до Дня всіх закоханих у її постановці на сцені обласного філармонійного центру було представлено продовження новітньої історії Дока і Марті - “Назад у кохання-2”. Вчений та його юний помічник не зупинилися у пошуку загадкової формули кохання у різних епохах і куточках світу. Тепер вони врахували не тільки фактор часу, а й параметр простору. І, не дивлячись на “неточність графіків” і “недостовірність процентів”, святкуватимуть перемогу.

У кожного часу і в кожного місця на планеті є своя музика. Її слухачам подарували заслужені артисти України Володимир Гришин, Сергій Сулімовський і Олег Подольський, артисти Марина Коваленко, Макс Пузан, Катерина Іващенко, Яна Корольова, Олександр Лузан, Олександр Новопашин, Іванна Подольська, Наталія Липницька, Анна та Дар’я Михневич, В’ячеслав Мацвійко, а також артисти Театру танцю “Екватор” Віктор Войников, Світлана Києвицька, Тетяна Герус, Марія Лагута, Євгеній Олещенко, Ксенія Білан, Іван Гладков, Іван Кузьменко.

Музичну основу програми “Назад у кохання-2” склали популярні українські пісні та світові хіти, тексти яких адаптували Оксана Кравчук та Марина Коваленко. Постановку разом з режисеркою Оксаною Кравчук підготували звукорежисер Володимир Попов, художник зі світла Олександр Єрмаков, художник з відеосупроводу Оксана Османова, сценограф Артем Сиворакша, головний художник Ірина Хрикіна, балетмейстер Віктор Войников, концертмейстер заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко.

До Дня всіх закоханих програма “Назад у кохання-2” на сцені обласного філармонійного центру у суботу, 13 лютого, - о 15:00 і о 18:00, у неділю, 14 лютого, - о 17:00. Не втрачайте можливість побачити це неймовірне дійство! Нагадуємо, кількість місць обмежена. І звертаємо вашу увагу на необхідність дотримання санітарних норм.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини