Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:22:07

Неповторна Ольга Чубарева підкорила співом чернігівців

16.12.2019   09:24Агенцiя

Народна артистка України Ольга Чубарева своїм неповторним сопрано підкорила немало світових сцен. Але так траплялося, що Чернігів завжди виявлявся обділений увагою оперної співачки.

14 грудня ця несправедливість нарешті була виправлена. В рамках вокального абонементу артистка вперше із сольним концертом виступила на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру.

За словами автора проєкту, заслуженого діяча мистецтва України Олега Васюти, виступ Народної артистка України, провідної солістки Національної філармонії України, доктора філософії Ольги Чубаревої  є яскравою подією мистецького життя Чернігівщини у році, що завершується. Широкий діапазон голосу дозволяє співачці виконувати музику найрізноманітніших епох і жанрів — як камерну, так і оперну, джаз. Пані Ольга є лауреаткою понад десяти міжнародних конкурсів, часто бере участь у всеукраїнських і міжнародних фестивалях, є стипендіаткою Вагнерівського фестивалю в Байройті. Артистка - володарка титулів «Чарівний голос України», «Берегиня», «Визнання-2011». Вона багато гастролює за кордоном: у Німеччині, Польщі, Італії, Люксембурзі, Чехії, Франції.

Під час концерту у Чернігові у виконанні Ольги Чубаревої прозвучали відомі арії зі знаменитих опер Моцарта, Гайдна, Пуччіні, Верді, та інших західноєвропейських класиків.

Зокрема прозвучали: арія Графині з опери «Весілля Фігаро» В. Моцарта, арія Анни з ораторії «Пори року» Й. Гайдна, пісенька Джудітти з оперети «Джудітта» Ф. Легара, Серенада Ф. Шуберта та інші твори.

Партію фортепіано на концерті виконав відомий український піаніст,  концертмейстер-лауреат міжнародних конкурсів Володимир Кнорозок, інформує прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини