Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:33:30

Книгу "Ієрархія національних пріоритетів" презентували у Чернігові

16.02.2019   10:08Агенцiя

13 лютого, у КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів) відбулася презентація книги публіцистики відомого журналіста та письменника Віктора Рога «Ієрархія національних пріоритетів».



 
Вона складається з матеріалів, репортажів та інтерв’ю за період з 1991 по 2018 рік. Книга вийшла з ініціативи та за сприяння Організації Українських Націоналістів і добродіїв Олега Медуниці, Ростислава Мартинюка, Романа Медика, Юрія Сиротюка і інших. Зі слів автора, дана книга насамперед про українсько-російські відносини. А ще вона про Україну, про її національну перспективу, а також про національні пріоритети, про шлях становлення і розбудови нашої нації. Отже, дана книга для всіх тих, кому небайдуже сьогодення і майбутнє України.

Головну ідею Віктор Рог визначив словами: вірити, діяти, перемагати. Їх зміст полягає в тому, що потрібно вибудовувати гідну державу, визволити Україну від окупантів та обстоювати національні інтереси. Дана книга є знаковою і представляє собою опис подій і роздуми автора, викладені у хронологічному порядку. Деякі з них є пророчими, оскільки те, що було написано ним ще у 1991 році, отримало своє підтвердження у загарбницьких діях Росії, починаючи з 2014 року по теперішній час.

Багато з описаних у книзі подій, присвячено людям, які стояли біля витоків боротьби за наші національні інтереси та ідеї, а також незалежність України і формування нації. Тираж книги 1000 примірників, автор і редактор Віктор Рог, надрукована у видавництві ТОВ «Українська Видавнича Справа».

Презентація видання відбулася у формі запитання-відповідь, кожен охочий міг задати автору питання та придбати дану книгу за помірну ціну.
Наприкінці зустрічі автор анонсував вихід найближчим часом праці Михайла Колодзінського «Воєнна доктрина українських націоналістів».

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.