Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:30:44

Конкурси на заміщення посад директорів

01.08.2018   12:34Агенцiя

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА оголошує конкурс на заміщення посади директора КЗ «Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В.Г. Короленка» Чернігівської обласної ради, директора КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» Чернігівської обласної ради, директора Чернігівського обласного історичного музею ім. В.В. Тарновського, директора Чернігівського літературно-меморіального музею- заповідника ім. М.М. Коцюбинського, директора Обласного історико- меморіального музею-заповідника Пантелеймона Куліша «Ганнина Пустинь», директора Сосницького літературно-меморіального музею О.П. Довженка, директора КЗ «Історико-археологічний музейний комплекс «Древній Любеч» Чернігівської обласної ради, директора Менського зоологічного парку загальнодержавного значення.

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи на участь приймаються протягом 30 днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу. Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
- два рекомендаційні листи довільної форми;
- мотиваційний лист довільної форми.
Публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років кандидати презентують під час другого засідання конкурсної комісії.

Особа може подати інші документи на свій розсуд, які можуть засвідчити його професійні чи моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданої інформації несе кандидат.
Зазначені документи надсилати на поштову та електронну адресу або подавати особисто до Департаменту за адресою: вул. Коцюбинського, 70, м. Чернігів, 14000, відповідальна особа – Вознюк М.В., контактний телефон: (0462) 676-562, електронна адреса: dep@cult.gov.ua з позначкою «документи на конкурс».

Департамент розпочинає формування конкурсної комісії з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

Конкурсний добір закінчується не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу.

Департамент просить громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подати по три кандидатури, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії, протягом 20 днів з дня оголошення конкурсу.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.