Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:01:53

Відбулися презентація книги "Майдан. Таємні файли" та творча зустріч з Віталієм та Дмитром Капрановими

18.12.2017   08:41Агенцiя

15 грудня в Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулися презентація нової книги "Майдан. Таємні файли" та творча зустріч з українськими письменниками, видавцями, громадськими діячами, бардами Віталієм та Дмитром Капрановими.

Брати Капранови мандрують Україною з високим призначенням – розкрити правду про Майдан. У Революції брали участь мільйони, але що насправді сталося тоді, й досі залишається таємницею. Що відбувалося за лаштунками Майдану? Хто платив за Революцію? Як ділили владу переможці? Хто і чому здав Крим та Донецьк? Яким дивом встояли Одеса і Харків? Вони провели розслідування, знайшли правдивих свідків, та й самі були безпосередніми учасниками подій.
 
Розповіли письменники і про інші свої книги, які набагато раніше побачили світ, але ще шукають свого читача – "Кобзар 2000", "Забудь-річка", "Щоденник моєї секретарки", "Мальована історія незалежності України", "Веселих свят".
 
Брати Капранови є знаними любителями та друзями бібліотек. Їхні публікації знаходять місце у фахових бібліотечних виданнях. "Людина народжується з умінням або не умінням читати. Це дано не кожному. – Так вважають письменники. – "Прочитана книжка – чудовий тренажер для розуму та емоцій. Перегортаючи сторінки, читач фактично знімає кіно у своїй голові, де сам грає всі ролі та епізоди…".
 
Серйозні розмови про книги та політику брати Капранови розбавляли жартами, знімаючи рівень напруги серед аудиторії. Вдалий гумор та зіркові гості сприяли відкритому спілкуванню та цікавому діалогу.

Інтригуючі розповіді письменників, які відображенні в їхніх книгах, не залишили байдужими жодного присутнього гостя. А кульмінацією події стали автограф- та фотосесія братів Капранових з шанувальниками їхньої творчості.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.