Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:51:55

Вийшло у світ нове видання про захисників незалежності України

01.11.2017   13:19Агенцiя

1 листопада голова обласної ради Ігор Вдовенко провів робочу зустріч з упорядником та редакторами щойно виданої ПАТ «Поліграфічно-видавничий комплекс «Десна» книжки «На палаючому Сході».

Це видання побачило світ, завдяки праці десятків журналістів місцевих видань у рамках, прийнятої обласною радою галузевої Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016-2020 роки, за кошти обласного бюджету.

В книжці вміщені розповіді про патріотів з Чернігівщини, які взяли участь у найгарячішій фазі Антитерористичної операції на сході України в період із 2014-го по 2016 роки, а також про героїв, які поклали своє життя за незалежність нашої Вітчизни.

У зустрічі взяли участь директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної держадміністрації Андрій Подорван, упорядник видання, член Національної спілки журналістів України Володимир Лисенко, редактори книги та відповідальні працівники виконавчого апарату обласної ради.

Учасники обговорення торкнулися питання стосовно презентації видання за участю авторів і героїв матеріалів, а також членів родин воїнів-земляків, загиблих у боях за Україну, спогади про яких вміщені у цій книзі.

Заодно було погоджено механізм безплатного розповсюдження цього видання на теренах Чернігівщини таким чином, щоб воно як-найкраще сприяло військово-патріотичному вихованню нашої молоді.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини