Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 21:48:17

Відкрилась виставка світлин "Світ Десни" Олега Грицюка

20.09.2017   10:38Агенцiя

В конференц-залі Чернігівської ЧОУНБ ім. В.Г. Короленка відкрилась виставка світлин "Світ Десни" чернігівського фотохудожника Олега Грицюка.

Митець народився на початку 1941 року в Одесі. Перед війною сім'я переїхала до Чернігова, звідки родом батьки. "Для мене, – говорить фотограф, – краще ніж Чернігів, прекрасніше ніж Чернігівщина і Десна місця нема".
 
У рідному Чернігові закінчив середню школу № 2. Потім навчався в Горьківському інституті інженерів водного транспорту. Працював за спеціальністю в Дніпропетровському, Чернігівському річкових портах та інших організаціях пов'язаних з річками. Перед виходом на пенсію з великим задоволенням працював на ВАТ "Чернігівтеплокомуненерго".
 
Основні захоплення – річка, риболовля, ліс, фотографія. Небайдужий до класичної музики. Любить працювати з деревиною, а з велосипедом розлучається тільки тоді, коли лягає спати або коли взимку стає на лижі.
 
На виставці "Світ Десни" представлено 45 світлин пейзажної тематики. Автор говорить про свою експозицію так: "На природі я завжди з фотоапаратом. Визнаю тільки класичний пейзаж. Природа досконала, і ніякі "поп", "нео", "сюр" та інші модні течії не здатні передати цю досконалість.
Я хочу показати свою улюблену та неповторну Чернігівщину. Наскільки мені це вдалося – на розсуд глядачів".
 
Автор та колектив бібліотеки ласкаво запрошує жителів і гостей міста відвідати виставку світлин та доторкнутись до прекрасної краси Чернігівського краю.


За інформацією Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.