Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:53:07

Стартував прийом заявок на здобуття щорічної премії Президента України "Українська книжка року"

31.07.2017   12:00Агенцiя

Учасниками конкурсу можуть бути автори (співавтори) виданих творів, видавництва, видавничі організації, громадські організації, творчі спілки, літературно-мистецькі об'єднання, навчальні заклади, бібліотечні та наукові установи.

Щорічна премія Президента України «Українська книжка року» присуджується в таких номінаціях:
– за видатні досягнення у галузі художньої літератури — книжковому виданню творів класичної або сучасної української прози, поезії, українських перекладів художньої літератури;
– за вагомий внесок у розвиток українознавства — книжковому виданню творів, які формують знання про Україну, її народ, історію, культуру, науку, довідковому, енциклопедичному, краєзнавчому або картографічному виданню, виданню іншого твору україністики;
– за сприяння у вихованні підростаючого покоління — книжковому виданню творів дитячої літератури, посібнику або підручнику для дошкільників, учнів чи студентів.

На здобуття премії висуваються книжкові видання українською мовою, видані в Україні протягом останніх трьох років, але не пізніш як за півроку до їх висунення на здобуття премії. Вони мають бути довершені за змістом та видані на високому естетичному, художньому, поліграфічному рівні.
Дотримується законодавство про інтелектуальну власність.

Охочі отримати премію мають подати до 15 листопада 2017 року заявку та видання (у двох примірниках) з поміткою «Щорічна премія Президента України “Українська книжка року”» до Державного комітету телебачення і радіомовлення України за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2.

Заявка повинна містити інформацію про видання, автора (співавторів) виданого твору, видавництво або видавничу організацію, рік видання, тираж, обґрунтування та анотації.

Контактний телефон: (044) 278-87-56; e-mail: vadim@comin.gov.ua, sector@comin.gov.ua.


За повідомленням Державного комітету телебачення  і радіомовлення України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини